Make your own free website on Tripod.com


 

Innehaver av Kimura Kennel

Mitt navn er Terje Lindstrøm. Jeg er innehaver av Kimura Kennel og driver oppdrett av Rottweiler og Norsk Buhund. 

Til daglig jobber jeg som driftssjef og er deleier i GL Prosjektservice AS, en lokal ingeniør- og entreprenørsbedrift i Rogaland med ca 60 ansatte og en omsetning på rundt 100 mill. pr år. 

I oppveksten var jeg mest opptatt av å trimme naboene sine hunder da jeg selv ikke fikk ha hund hjemme. Jeg var ikke før flyttet hjemmefra i 1978, før jeg anskaffet meg min første renrasede hund, Schæfertispen Tanja. Vi hadde mange fantastiske år sammen, lydighet var den store interessen, noen utstillinger ble det også med resultat jeg ikke skal nevne her. Da Tanja vandret tok jeg det så tungt at jeg bestemte meg for aldri å anskaffe meg flere hunder, i ettertid må jeg innrømme å ha brutt dette løfte mer enn en gang!

Tidlig på åttitallet registrerte jeg egen kennel under kennelnavnet "Kimura". Pr dato har jeg oppdrettet og eiet over 50 champions samt flere WW, JWW, Nordiske- og Norske/Svenske vinnere. Noen eksporter til utlandet har det også blitt, blant annet USA, Brasil og Spania samt til de Nordiske landene.

Hund har for meg blitt en livsstil som også har ført til at jeg utdannet meg som eksteriørdommer, i første omgang for Rottweiler, men etter vært også for en del andre raser. Så langt, har jeg vært så heldig å bli invitert til å dømme storutstillinger (Rottweilerspesialer) i Norge, Finland, Sverige, England, Irland, Holland, Sør Afrika, Australia og New Zealand.  

Innenfor hundeorganisasjoner har jeg hatt en rekke styreverv bl.a. i NKK avd. Rogaland., Norsk Buhundklubb, Karmøy Hundeklubb, Haugesund & Omegn Hundeklubb og Norsk Rottweilerklubb.

 


 

Medinnehaver av Kimura Kennel

Mitt navn er Kathrine Øksnevad og er medinnehaver av Kimura Kennel. Jeg er oppvokst på gård og har hele mitt liv hatt et nært forhold til dyr, spesielt hund og hest. Mine foreldre drev oppdrett av travhester, foruten at jeg deltok i trening av hestene var jeg også i mange år svært aktiv med sprangridning. 

Jeg har siden 1990 hatt flere rottweilere deriblant også et kull. Hunder, utstilling og bruksarbeide er i dag blitt en livsstil, noe som også har ført til at jeg i dag har startet med å utdanne meg som ringsekretær. 

 

 

 


 

" KIMURA  KENNEL  FLYTTET  DEN  26.11.01 "

NY  ADRESSE: 

NORHEIMSVEIEN 102

5542 KARMSUND

( TELEFON OG FAX ER UENDRET  )

 


Vi giftet oss den 22.06.02

 

 

 

© 2000 Kimura Kennel - Design: Berit Rosenfeldt - webmaster
No part of this homepage may be copied or re-used without expressed written permission. 
All material on the homepage are original photographs and are the copyrighted 
property of the original photographer. Graphics and photographs may not be copied, 
distributed, sold, or used in any way without permission.

last update 12. September 2002