Make your own free website on Tripod.com


Om Kimura Kennel

 

Mitt navn er Terje Lindstrøm. Jeg er innehaver av Kimura Kennel og driver oppdrett av Rottweiler og Norsk Buhund. 

Til daglig jobber jeg som driftssjef og er deleier i GL Prosjektservice AS, en lokal ingeniør- og entreprenørsbedrift i Rogaland med ca 60 ansatte og en omsetning på rundt 100 mill. pr år. 

I oppveksten var jeg mest opptatt av å trimme naboene sine hunder da jeg selv ikke fikk ha hund hjemme. Jeg var ikke før flyttet hjemmefra i 1978, før jeg anskaffet meg min første renrasede hund, Schæfertispen Tanja. Vi hadde mange fantastiske år sammen, lydighet var den store interessen, noen utstillinger ble det også med resultat jeg ikke skal nevne her. Da Tanja vandret tok jeg det så tungt at jeg bestemte meg for aldri å anskaffe meg flere hunder, i ettertid må jeg innrømme å ha brutt dette løfte mer enn en gang!

Tidlig på åttitallet registrerte jeg egen kennel under kennelnavnet "Kimura". Pr dato har jeg oppdrettet og eiet nærmere 50 champions samt en rekke Nordiske- og Norske/Svenske vinnere. Noen eksporter til utlandet har det også blitt, blant annet USA og Brasil samt til de Nordiske landene.

Hund har for meg blitt en livsstil som også har ført til at jeg utdannet meg som eksteriørdommer, i første omgang for Rottweiler, men etter vært også for en del andre raser. Så langt, har jeg vært så heldig å bli invitert til å dømme storutstillinger (Rottweilerspesialer) i Norge, Finland, Sverige, England, Irland, Holland, Sør Afrika, Australia og New Zealand. Slike oppdrag er for meg en vitamininnsprøytning og inspirasjon for mitt videre engasjement. 

Innenfor hundeorganisasjoner har jeg hatt en rekke styreverv bl.a. i NKK avd. Rogaland., Norsk Buhundklubb, Karmøy Hundeklubb, Haugesund & Omegn Hundeklubb og Norsk Rottweilerklubb.

© 2000 Kimura Kennel - Design: Berit Rosenfeldt - webmaster
No part of this homepage may be copied or re-used without expressed written permission. 
All material on the homepage are original photographs and are the copyrighted 
property of the original photographer. Graphics and photographs may not be copied, 
distributed, sold, or used in any way without permission.

last update 11. November 2000